Seluar bundle hiking Muar dan outdoor Parit Sulong

Khas bagi penggemar dan peminat seluar bundle hiking Muar dan outdoor yang juga berada di sekitar kawasan Parit Sulong boleh teruskan membaca post ini untuk maklumat lanjut.

Sebelum ini, terdapat blog post tentang bundle kasut murah Muar. Ramai yang puas hati dan mencari kasut bundle daripada Pakdin di PHO Garage.

Seluar bundle hiking Muar

Seluar bundle hiking Muar

Seluar bundle hiking Muar outdoor parit sulong

Seluar bundle hiking Muar outdoor parit sulong

Seluar bundle hiking Muar outdoor parit sulong

Kali ini kami sajikan pula koleksi pakaian dan seluar bundle hiking Muar.

Bagi para peminat seluar bundle outdoor di Muar, anda boleh singgah ke gerai en. Rahim di Pasar Tani Stadium Muar, setiap pagi Ahad hingga ke tengahari, manakala setiap petang Rabu di pasar malam Bakri batu 6.

Untuk Parit Sulong dan kawasan sekitar pula, bolhlah singgah ke pasar pagi hari Sabtu sehingga ke tengahari. Lokasi khemah beliau tidak berapa jauh dari masjid dan pasar awam pekan Parit Sulong.

Dewasa ini, pakaian seluar bundle outdoor ini mula mendapat tempat dihati para penggemar khususnya untuk kegunaan berbasikal santai, berkebun, memancing, mendaki bukit gunung dan banyak lagi aktiviti luar yang lain.

Selain menjual seluar bundle hiking dan outdoor, en. Rahim juga ada menyediakan khidmat servis alter @ repair seluar, di mana anda boleh meminta beliau untuk memotong memendekkan kaki seluar atau mengecilkan apa-apa potongan (cutting) yang dikehendaki. Untuk alteration service ini, anda boleh berbincang terus dengan encik Rahim pada no wsap di bawah ini atau berjumpa terus dengan beliau di lapangan pasar pagi / pasar lambak.

Harga yang dikenakan untuk alter seluar bundle yang dibeli amat berpadanan dan tidak mahal. Beliau telah mempunyai pengalaman yang agak lama dalam bidang ini.

Sila berhubung dengan en. Rahim untuk membeli seluar bundle hiking atau seluar outdoor samada untuk pakai sendiri atau belian secara borong / pukal, sila wsap pada nombor berikut, www.wasap.my/60177968161/beli.bundle.Hiking. In shaa Allah beliau boleh menjadi pembekal bundle outdoor untuk anda.

In Shaa Allah jaminan kepuasan anda untuk nilai ringgit yang dibayar.

 

 

 

RELATED SEARCHES

Seluar outdoor bundle, Seluar Hiking, Seluar Hiking Bundle kuala Lumpur, Seluar hiking bundle kelantan, Bundle OUTDOOR kl, Bundle hiking bangi, Seluar bundle hiking, Seluar hiking bundle shah alam, Bundle HIKING kl, Seluar hiking bundle borong, bundle hiking, bundle hiking Muar, seluar outdoor Muar, outdoor hiking pants malaysia, hiking pants

 

Kopi Ajes BP kopi kampung original homemade kopi Muar

Kopi Ajes kopi kampung. Kopi BP kopi Muar. – Ini adalah rakaman yang dibuat di Pasar Tani Stadium Muar. Tempat berkumpulnya para peniaga dan pemilik produk untuk dipersembah kepada para pengunjung dan pembeli.

Kopi muar kopi batu pahat

Ada yang mengatakannya kopi Ajes ini sama hebat dengan kopi Muar 434 manakala ada yang mengatakan sebaliknya. Namun begitu, semua itu bergantung kepada selera masing-masing, tetapi yang perlu anda tahu ia adalah milik Bumiputera Muslim.

Kami telah lama mengenali Pak Aziz sebagai usahawan kopi kerana admin pernah berniaga di pasar tani bersam pak Aziz dan kini beliau telah maju setapak lagi dengan penghasilan kopi uncang yang lebih memudahkan para ibu, pemilik warung dan restoran, hatta para penggemar kopi itu sendiri untuk membancuh tika berada di pantry pejabat.

Untuk penggunaan sendiri, berniaga runcit / trading atau juga untuk dijadikan sebagai buah tangan goodie bag / hamper, boleh berhubung secara terus dengan en. Aziz,:

AZIZ COFFEE TRADING, NO. 19, Kampung Parit Sidek, Semerah, 83600 Batu Pahat, Tel: +6010-707 5341

Sekiranya anda berminat.untuk mendapatkannya secara online, sila wsap www.wasap.my/601128311312/b.kopi.ajes . In Shaa Allah selepas anda menikmati kopi Ajes ini, anda tak akan menyesal kerana rasanya memang sedap untuk penggemar kopi.

Bagi para ibu bapa yang ingin menyaksikan bersama anak-anak,  bagaimana penghasilan kopi daripada biji kopi menjadi serbuk menggunakan mesin khas kopi, anda boleh bertandang ke pasar Tani stadium Muar, kerana terdapat mesin kisar kopi di dalam van Pak Aziz. Kadangkala beliau akan mengisar kopi di lapangan sekiranya bekalan berkurangan untuk dibungkus kepada para pembeli.

Mari kita saksikan video pendek Kopi Ajes ini :

Itulah serba sedikit coretan kami kali ini dalam blog post Kopi Ajes ini. Diharap anda mendapat manfaat atau terbuka idea untuk sebarang peluang bisnes atau hadiah buah tangan. Mungkin suatu hari nanti, kopi Ajes ini akan setanding dengan kopi Muar 434. Sama-sama kita doakan produk ini dapat pergi jauh sebagai pengusaha kopi muslim, dan pembekal kopi Muslim. Aamiin.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan khidmat kami bagi blog post advetorial /review servis, silalah ke link ini untuk penjelasan lanjut, bagaimana blog post dapat memberikan impak kepada bisnes atau servis anda melalui hasil enjin carian google (google search).

Kaya sebab guna barang Amway

Bila memperkenalkan produk Amway kepada kenalan, pasti ramai yang akan berkata “barang Amway mahal”.

Tapi, sebelum menjatuhkan hukum. Adalah elok sekiranya kita kenalpasti apa yang nak didebat atau dinafi. Jangan main hentam keromo cakap tanpa ilmu. 

Oleh itu kami hidangkan Kata-kata ni yang kami petik daripada fb Ustaz Hisham. Beliau sekarang berada di atas kapal Mediterranean Cruise,  suami isteri. Ditanggung sepenuhnya oleh Amway. 

ORG KAYA @ ORG CERMAT ?
Dulu…pnh la tamu dtg umah…kata kitorg org kaya…sbb ape tau?…
sbb bila dia ke toilet…ade brg amway…p dapur…bnyk gajet amway…kt singki ade produk amway…ubat gg…syampu…penjagaan kulit…mekap…penjagaan kete…suuumuuuaaaa AMWAY…
Giler betol dgn brg amway… 
aku ckp..this is lifestyle bro…x main la pki brg2 yg mahal2…syg duit beb…
Aku tau…korg pun syg duit kan?…suke jimat cenggini kan ?…SEKARANG JUGAK PM AKU…
Aku tau korg dh tau lama dahhh…tp klu ‘tau’ itu diikuti dgn action…2 taun lg ko betul2 hidup macam org kayaaaaaaaaaaaaa…..hahahaha….sama macam aku…pusing2 duniaaaaaa…
Pm secepat mungkin utk BERJIMAT SEPANJANG HAYAT…
** ingat nihhh…
JIMAT BAGUIH……….KEDEKUT X BAGUIH…

PEMURAH BAGUIH…MEMBAZIAQ X BAGUIH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...