Servis Review / Advertorial

  1. servis blog advetorial servis review

Servis review. Kami menawarkan review servis produk atau apa-apa sahaja jenis perniagaan, samada restoran, butik spa, barber tukang gunting rambut, andaman pelamin, wedding photography dan sebagainya.

Harga yang kami tawar, akan berbaloi untuk jangka masa panjang di mana anda akan menerima trafik organik daripada carian google.

Anda boleh lihat antara hasil yang kami usahakan dengan ‘google’ perkataan berikut:

  • “Durian crepe Muar”
  • “pembekal cendol mentah Melaka”
  • “durian murah muar 2019”
  • “durian murah muar 2020”
  • “pembekal burger bakar muar”
  • “pembekal benih durian duri hitam Muar”
  • “cara buat aiskrim tanpa ovalette”
  • “kelebihan espring amway”
  • “Bundle kasut murah Muar”

Apa yang anda dapat hasil carian tersebut? Blog ini /  page facebook / youtube channel kami mendominasi muka pertama hasil carian google dana ada yang menduduki 3 tempat teratas hasil carian google untuk perkataan-perkataan yang kami berikan contoh di atas.

Kami akan fokus lebih kepada carian local (bisnes setempat) contohnya “tempahan pelamin Muar”, “pembekal baja sawit Kota Tinggi” dan sebagainya. Ini bertujuan untuk anda mendapatkn bisnes yang lebih dekat (targeted local market).

Apa pula relevan carian hasil google dengan servis review kami?

Secara umum, kebanyakan pengguna internet samada melalui tablet, laptop, pc mahupun telefon pintar, menggunakan google untuk mencari sesuatu. Samada yang dicari adalah jawapan, fakta, imej, tis petua, ubat supplement atau ingin sesuatu produk.

Sehubungan itu, kami menulis review untuk menyenaraikan produk atau servis anda “visible” kepada carian google. Berita baiknya´╝îbisnes anda akan tersenarai dalam indeks carian google bagi jangkamasa yang panjang, berbanding jika anda menggunakan fb ads atau google adwords, (modal keluar berterusan, stop bayar ads, iklan anda terhenti).

Anda mempunyai pilihan untuk diberi pendedahan (exposure) melalui media social kami, samada melalui:

Kami akan membuat blog post sekurang-kurangnya 300 patah perkataan dan akan kekal dalam index google. In Shaa Allah,  setiap kali potensi pelanggan “google”, maklumat bisnes anda akan tersenarai dalam hasil carian.

Sekiranya anda berminat dan inginkan impak kepada bisnes anda untuk jangkamasa panjang, sila emelkan kepada kami segala butiran dan gambar (milik sendiri) kepada:

1@MuhasabahTrading.com

www.wasap.my/601158961229/review.blog+servis

 

Kami akan hubungi semula anda untuk sebutharga Servis review.