pembekal isi durian frozen jb

Pembekal isi durian frozen durian paste dan durian box (durian tanpa kulit)

Kami adalah pembekal isi durian frozen Johor yang bertempat di Kampung Parit Bunga, Muar Tangkak, Johor. Isi durian frozen ini juga dikenali dengan nama durian paste, durian mud atau durian puree. Sila scroll ke bawah untuk harga durian box dan testimoni.

Pembekal durian paste frozen

Klik sini untuk pembekal isi durian frozen Johor Bahru.

Pada musim durian, lokasi kami juga merupakan salah satu  tempat makan durian musang king di Malaysia dan juga pelbagai variasi buah durian klon kahwin dan durian kampung. Pilihan untuk anda berdasarkan bajet yang ada.

Pembekal isi durian frozen Johor

Ketika di luar musim durian, isi durian sejuk beku atau frozen durian paste kebiasaanya menjadi sumber nadi penyambung hayat bagi pemilik produk & bisnes makanan berasakan durian seperti, cendol, abc, kuih talam, kuih mochi durian, pancake durian, durian crepe, durian cake, dodol durian, Durian Tart, Cheesecake Durian, Durian Puff dan macam-macam lagi. Pada kami perkara paling penting adalah usaha suami untuk menyediakan durian buat isteri yang mengidam makan durian di luar musim.

Kami juga ada membuat dan membekalkan durian tempoyak, samada untuk makanan harian, mahupun untuk warung restoran patin tempoyak

Kami sebagai pembekal durian sejuk beku kebiasaanya menggunakan variasi durian kahwin seperti durian ioi @ durian 101, D13 @ golden bun tembaga, durian D24, durian udang merah, Gang Hai (D1), durian D2 @ Dato Nina dan lain-lain. Selain itu kadangkala kami juga ada menggunakan klon durian Tekka @ musang queen, Kim Hong @ golden phoenix, durian kasap merah, chanee, 88, dan banyak lagi klon durian kahwin yang lain.

Durian udang merah Muar Tangkak

Pembekal isi durian frozen Johor

Selain frozen durian paste, kami juga membekalkan durian ulas Musang King frozen dalam bentuk asal @ durian pulp, sesuai untuk hidngan ABC dan cendol samada di cafe, restoran, stall atau hotel. Selain durian musang king, terdapat juga variasi durian udang merah, D13,  Kim Hong @ Golden Phoenix dan juga ioi yang di jadikan stok bekalan durian box atas permintaan para pelanggan.

Pembekal durian musang king frozen

In Shaa Allah penghantaran boleh diuruskan ke seluruh Semenanjung Malaysia. Kebiasaannya, penghantaran menggunakan perkhidmatan bas ekspress sekiranya kuantiti yang diminta tidak terlalu banyak. Sekiranya jumlah quantity durian amat banyak, kami akan menghantarnya secara terus kepada pelanggan. Untuk quotation sebut harga, order atau sebarang pertanyan, sila wsap kami di www.wasap.my/601158961229/b.isi.durian.frozen

===============================

Senarai harga isi durian paste for sale:

  1. Isi durian paste ……..rm55/kg, sila hubungi kami untuk perbincangan pembelian secara borong.

==============================

Senarai harga durian box @ boxed pulp durian frozen:

  1. Musang King……… rm39/ box
  2. Udang Merah…….. rm32
  3. ioi @ 101 …………..  rm25
  4. D13 ……………………  rm25
  5. Kim Hong ………….. rm35
  6. Tekka ………………… rm35

=============================

Testimoni durian box

Pembekal isi durian frozen

Pembekal isi durian frozen

Pembekal isi durian frozen

 

RELATED SEARCHES

pembekal durian paste, isi durian frozen johor, durian d24 price, durian kampung frozen, pembekal durian sejuk beku, frozen durian malaysia, harga isi durian, durian paste for sale, pembekal isi durian frozen, pembekal durian tempoyak, pembekal tempoyak

 

Facebook Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Pembekal isi durian frozen durian paste dan durian box (durian tanpa kulit)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge