Tudung budak Muar 2016

Tudung budak Muar

Tudung budak Muar
Koleksi tudung kanak-kanak di https://www.MuhasabahTrading.com  

Assalamualaikum dan salam Ramadan buat semua pembaca blog ini.

> > > Klik sini untuk koleksi tudung kanak-kanak 2016

Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita meharungi Ramadan Al-mubarak, dan tak lama lagi akan muncul hari raya Aidilfitri 1437 H.

Bagaimana persiapan untuk menyambul Syawal tahun 2016 ini? Dah selesai shopping raya? Alhamdulillah, syukur buat anda yang sudah selesai membeli barangan keperluan untuk menyambut hari raya tahun ini.

Bagi yang belum lengkap persiapan hari raya ini, mungkin anda belum lagi membeli sofa set baru, kuih raya, wajik dodol, baju kurung, tudung kanak-kanak , jubah, tudung dan baju Melayu. Atau mungkin juga kereta baru?

Walau apapun, kami berdoa agar semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan.

Tudung budak Muar

Ok, berbalik kepada tujuan asal entry ini, kami di MuhasabahTrading dot com ingin berkongsi kepada anda info berkenaan gerai jualan tudung / selendang milik kami bertempat di karnival Ramadan (siar kaki Aked MARA Muar) sehingga malam raya.

Pelbagai pattern tudung kanak-kanak ada dalam koleksi kami. Daripada jenis instant awning, plain, bercorak dan juga tudung frozen, hinggalah kepada syria dan juga instant shawl.

Yang menariknya, ada pelbagai jenis shawl instant kanak-kanak khas untuk si kecil bergaya di pagi Syawal. Tak perlu gusar untuk melilit dan menyemat pin. Hanya sarungkan tudung shawl instant kanak-kanak ini, dan sekelip mata si comel sudah siap dan bersedia untuk pergi beraya.

Gerai kami adalah yang ke tiga terakhir dari belah kanan (berdekatan jambatan Muar). Jemputlah datang ke khemah gerai jualan kami dan dapatkan pilihan warna-warna menarik sebelukm kehabisan stok (stok limited).

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di talian +6018-778 1008 / wsap +6013-765 9294 atau gunakan contact form

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

21