Kerja kosong pembantu warung Cendol Durian Muar

Assalamualaikum wbt

Pengumuman untuk Kerja kosong, Jawatan kosong sebagai pembantu di warung #CendolDurianSyoknyaUmmi bertempat di Parit Bunga, Muar Tangkak. 

Syarat-syarat dan maklumat pekerjaan. 

  • Waktu kerja:10.30am – 7pm
  • Solat 5 waktu
  • Jujur dan amanah
  • Perempuan diutamakan
  • Makan percuma
  • Potongan Socso dan EPF
  • Ada overtime

Sekiranya anda mempunyai kriteria yang disenarai dan ingin mempelajari selok belok pembuatan cendol durian Syoknya Ummi, pembuatan bisnes burger bakar, rahsia penyediaan coconut shake, silalah datang terus ( walk-in ) untuk temuduga terbuka di Syoknya Ummi Cendol Durian. 

Peta lokasi disini (klik) 
Boleh wsap kami untuk arrange interview. 

http://wasap.my/60137659294

http://wasap.my/60187791008

Kaya sebab guna barang Amway

Bila memperkenalkan produk Amway kepada kenalan, pasti ramai yang akan berkata “barang Amway mahal”.

Tapi, sebelum menjatuhkan hukum. Adalah elok sekiranya kita kenalpasti apa yang nak didebat atau dinafi. Jangan main hentam keromo cakap tanpa ilmu. 

Oleh itu kami hidangkan Kata-kata ni yang kami petik daripada fb Ustaz Hisham. Beliau sekarang berada di atas kapal Mediterranean Cruise,  suami isteri. Ditanggung sepenuhnya oleh Amway. 

ORG KAYA @ ORG CERMAT ?
Dulu…pnh la tamu dtg umah…kata kitorg org kaya…sbb ape tau?…
sbb bila dia ke toilet…ade brg amway…p dapur…bnyk gajet amway…kt singki ade produk amway…ubat gg…syampu…penjagaan kulit…mekap…penjagaan kete…suuumuuuaaaa AMWAY…
Giler betol dgn brg amway… 
aku ckp..this is lifestyle bro…x main la pki brg2 yg mahal2…syg duit beb…
Aku tau…korg pun syg duit kan?…suke jimat cenggini kan ?…SEKARANG JUGAK PM AKU…
Aku tau korg dh tau lama dahhh…tp klu ‘tau’ itu diikuti dgn action…2 taun lg ko betul2 hidup macam org kayaaaaaaaaaaaaa…..hahahaha….sama macam aku…pusing2 duniaaaaaa…
Pm secepat mungkin utk BERJIMAT SEPANJANG HAYAT…
** ingat nihhh…
JIMAT BAGUIH……….KEDEKUT X BAGUIH…

PEMURAH BAGUIH…MEMBAZIAQ X BAGUIH

Makanan tambahan ketika mengandung

Makanan tambahan ketika mengandung merupakan perkara yang tidak boleh dipandang lekeh dan perlu diambil berat. Apatah lagi sekiranya ini merupakan kehamilan pertama buat anda suami isteri. 

Faktor perubahan hormon serta “perkongsian” makanan serta zat antara ibu serta bayi yang dikandung merupakan sebab mengapa makanan tambahan arau supplement amat perlu kepada tubuh seorang ibu hamil. 

Usah bimbang dengan vitamin yang dihasilkan oleh Nutrilite kerana semuanya adalah organik serta mempunyai sijil halal daripada IFANCA. Selain itu, Nutrilite yang telah bwrpuluh tahun dipasaran,  telah menjalani ujian makmal serta research oleh para saintis yang komited dalam kerja mereka. 

Oleh itu kami menyarankan anda mengambil set Nutrilite vitamin berilut untuk sepanjang tempoh kehamilan. 

1st trimester adalah tempoh “fasa fragile”. Set Nutrilite berikut boleh diambil dengan fungsi-fungsi berikut:

+ Iron folic – elakkan cacat tulang dan sumbing. Menambah darah merah. 

+Protein- untuk menguatkan pembentukan janin dalam kandungan. Ia menguatkan lekatan janin pada dinding uterus. 

+Daily: sebagai multivitamin

2nd trimester. Boleh mengambil set Nutrilite: Calmg, B Complex dan protein

3rd trimester

+Set Nutrilite: Bio C, Lecitin E,  Protein.

       Vitamin ini dapat meningkatkan sistem imun bayi agar bayi dapat terhindar, tidak mudah dijangkiti jaundis (demam kuning). Selain itu set vitamin ini berfungsi memberi tenaga dan stamina yang cukup semasa fasa kelahiran. 
Penafian: Kami tidak bertanggungjawab atas apa-apa komplikasi atau ketidak sesuaian anda terhadap set makanan tambahan yang dicadang. Setiap manusia mempunyai kesesuaian dan tahap alergik yang tersendiri. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...